Tempelriddernes sværd

2.249,00 DKK

Super detaljeret Tempelridder sværd - Det var en meget velorganiseret militærstyrke, og de var kamptropperne i alle korstogene.

Tempelriddernes sværd
Denne religiøse ridderorden blev grundlagt i 1118. Han var en af ​​de rigeste og mest magtfulde ordener i middelalderen. Dette var en af ​​grundene, der fik kong Filip IV til at indlede en retssag, som resulterede i opløsningen af ​​ordenen af ​​pave Clemens V i 1312.
Klingen er lavet af 420 rustfrit stål.

Bladlængde 92 cm
Samlet længde 120 cm

Topkvalitet fra Marto - fremstillet i Toledo i Spanien 

 

Ordenen nåede sin største pragt i det XIII. Århundrede. Tempelherrerne betragtede sig selv som riddere af Gud, kirkens og kristendommens ære.
Deres motto var NON NOBIS, DOMINE, NON NOBIS, SED TUO NOMINI DA GLORIAM. Giv ære, ikke for os, Gud, ikke for os, men for dit navn.

Det var en meget velorganiseret militærstyrke, og de var kamptropperne i alle korstogene. De var i fortrop under angrebet og bagved under tilbagetoget. Gennem århundredet sikrede de den effektive regering af det latinske kongerige Konstantinopel. De betalte ingen skat eller hyldest, de adlød kun paven og ejede ejendom over hele Europa og Mellemøsten.

Kræver blankvåben tilladelse

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev