Urs Velunt Frankisk halvandenhånds sværd

1.849,00 DKK

Fremstillet i Urs Velunt smedie efter alle historiske informationer. Topklasse sværd

 I det frankiske halvandenhånds sværd af klasse C fra Urs Velunts smedje finder du et fantastisk sværd.
Den smedede klinge er lavet af fjederstål med en Rockwell-hårdhed på 50-55°. Den slående kant på 2,5 mm og den afrundede spids giver dig en masse sikkerhed. Enden af ​​bladet er nittet til stangen. Den runde stang, der er typisk for det frankiske sværd, ligger meget behageligt i hånden. Denne og krydsskærmen er lavet af stål. Det enkle håndtag er lavet af naturlige materialer: trækernen er pakket ind i sort læder. Skeden er også en simpel skønhed: sort træskede dekoreret med en sølvkappe og mundplade.

 

Bladlængde 92 cm
Samlet længde 119 cm
Samlet længde med skede 127 cm
Bredde på tværskærm 21 cm
Vægt uden skede 1800 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev