Urs Velunt practical Frankisk sværd

1.999,00 DKK

Urs Velunt har lavet et særlig stærkt og velafbalanceret sværd. Stor fokus på kvalitet og styrke, men stadig med god finish

Urs Velunt har lavet et særlig stærkt og velafbalanceret sværd hvor der er kælet for kvalitet, finish og styrke med udgangspunkt i god balance.


Smedet klinge lavet af fjederstål med en Rockwell-hårdhed på 50-55°. Klingen har en slagkant på 2,5 mm og en afrundet sikkerhedsspids og er nittet i enden af ​​håndtaget. Håndtaget er lavet af træ og pakket ind i læder, endestangen og quillons er lavet af stål. Med træskede med metalbeslag.

Bladlængde 75 cm
Samlet længde 93 cm
Samlet længde med skede 101 cm
Bredde på tværskærm 18 cm
Vægt uden skede 1330 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev