Urs Velunt practical vikingesværd

1.889,00 DKK

Urs Velunt practical vikingesværd. Smedet klinge lavet af fjederstål med en Rockwell-hårdhed på 50-55°. 

Urs Velunt Praktisk vikingesværd
Smedet klinge lavet af fjederstål med en Rockwell-hårdhed på 50-55°. Klingen har en slagkant på 2,5 mm og en afrundet sikkerhedsspids og er nittet i enden af ​​håndtaget. Håndtaget er lavet af træ og pakket ind i læder, endeknop og quillons er lavet af stål. Medfølgende træskede med metalbeslag.

Dette er et sværd i bedste klasse for practical sværd.

Bladlængde 75 cm
Samlet længde 92 cm
Samlet længde med skede 100 cm
Vægt uden skede 1300 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev