Zelda Sværd

989,00 DKK

Flot og detaljeret, ægte replica Link's legendariske sværd fra spilserien Zelda.

Få din eget legendariske Link Sword - velkendt fra Zelda-spillene!

Tag en tur ned ad Memory Lane og ind i din egen legendariske eventyrverden med denne episke Link Sword, som du kender og elsker fra Zelda-spillene. Den leveres med en smukt dekoreret skede for et autentisk og imponerende udseende.

Tekniske Specifikationer:

  • Blademateriale: 420 rustfrit stål
  • Håndtagsmateriale: Syntetisk
  • Skede: Syntetisk
  • Bladlængde: 78 cm
  • Samlet længde: 110 cm
  • Samlet længde (inklusive skede): 125 cm
  • Vægt (uden skede): 1400 g

Oplev håndværket og magien i denne ikoniske sværd, som er en tro kopi af originalen fra spillet. Perfekt til samlere, cosplayers og Zelda-entusiaster. Tilføj et strejf af eventyr til din samling i dag!

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev
spacer