Katana med bambus klinge

559,00 DKK

Katana med bambus klinge stærk nok til klinge til klinge træning som til brug med bokken. (testet med moderat kontakt, og er faktisk rigtig god)

Katana med bambus klinge stærk nok til klinge til klinge træning som til brug med bokken. (testet med moderat kontakt, og er faktisk rigtig god)
Ideel til brug i en dojo.

Designet til Aikido, Kendo, Ninjutsu Ninja eller cosplay træning.

Materiale: Naturlig bambus
Samlet længde: 105 cm
Håndtagslængde: 28 cm
Klingens længde: 72 cm
Klingens bredde: 3 cm
Tykkelse af klingen: 0,8 cm
Skelængde: 77 cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev