Skede Til Wand

269,00 DKK

Selv den mægtigste tryllekunstner har brug for at beskytte deres våben. Denne beskytter er lavet af fuldnarvet læder og holder din tryllestav beskyttet til enhver LARP-lejlighed

Selv den mægtigste tryllekunstner har brug for at beskytte deres våben.

Denne beskytter er lavet af fuldnarvet læder og holder din tryllestav beskyttet til enhver LARP-lejlighed og vil være en perfekt tilføjelse til enhver heks eller troldmands outfit.

Med sine 29 cm passer de fleste tryllestave og de fleste andre og kan let tilpasses, uanset om du er kører med vikingeserier eller er på vej til Wizard School.

Har en justerbar bæltestrop, der holder din tryllestav på hoften og klar til at trylleformuleringer og udføre magi. Fås i farverne Brun og Sort.

 

 

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev