Skulder hylster Til Wands

359,00 DKK

Skulderhylster holder din tryllestav beskyttet til enhver LARP-lejlighed og vil være en perfekt tilføjelse til enhver heks eller troldmands outfit.

Skulderhylster holder din tryllestav beskyttet til enhver LARP-lejlighed og vil være en perfekt tilføjelse til enhver heks eller troldmands outfit.
Skulderhylsteret passer til alle tryllestave og de fleste andre eksisterende mærker på markedet og kan let tilpasses.
Har en kryds og tværs justerbar ryg og et spænde til størrelsesindstillinger. En mindre spænderem giver dig mulighed for at fastgøre kappen på dit bælte for ekstra støtte. 

Holder din tryllestav på din side og klar til at trylleformuleringer og udføre magi - og endda skjule den, hvis du har brug for det!

Fås i farverne Brun og Sort.

 

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev