Stander Til Tryllestave

299,00 DKK

Super fed holder til dine magiske stave! Et must have, hvis du har en større samling tryllestave.

Wand Stand er en smuk træblok, der er perfekt designet til at holde dine LARP-tryllestave. Vis hele din samling i dit kollegium eller et klasselokale, eller brug den som en stander i din butik. Hver slot er perfekt boret for at passe til den spidse ende af dine tryllestave og kan rumme op til otte.

Håndlavet af ægte træ, hver Wand Stander har sin egen unikke look og farve og er slebet til en glat finish. Den forreste del af blokken er dekoreret med en messingplade indgraveret med Epic Armory-logoet.

 

Produktinformation:

- Højde: 11 cm

- Længde: 25,5 cm

- Bredde: 5 cm

- Vægt: 661 g

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev