Arming Sword - 87 cm

889,00 DKK

Tag del i den spændende verden af rollespil og lad dig væbne med de stolte ridderes foretrukne våben, med vores LARP Arming Sword. Gør dig klar til at dominere slagmarken og skabe uforglemmelige eventyr med dette uovertrufne sværd ved din side!

Bered dig selv på episke kampe og eventyr i den fascinerende verden af rollespil og oplev ærens magt fra middelalderens ridderskab med vores Arming Sword - et kraftfuldt og charmerende våben skabt til ædle krigere som dig!

Den næste episke fortælling venter på dig, og med dette sværd som din hengivne følgesvend, vil du triumfere, overvinde utallige udfordringer og skrive dig selv ind i rollespillets historiebøger.

Vores Arming Sword er et RFB LARP sværd i højeste kvalitet med en kombination af forbløffende holdbarhed og sublim detaljegengivelse. Parerstangen fås enten i guld; prydet af fortryllende gulddetaljer, der stråler som solens gyldne stråler eller i et mere råt ståldesign. Pommelen fås enten udsmykket på smukkeste vis med gyldne elementer, som har et overtruffent detaljeniveau - eller i vores stål variant, der giver sværdet et mere neutralt udtryk, hvis din karakter skal fremstå mindre ekstravagant.

Dette 87 cm lange sværd er ikke blot enestående, men også yderst effektivt med sin 67 cm fyldige klinge, designet til let håndtering og uovertruffen stabilitet. Lavet af EVA-skum omkring en kerne af glasfiber og med en stærk og imponerende lak, er dette sværd både blødt som ethvert latexbelagt våben og utroligt slidstærkt i kamp.

Arming Sword er et kraftfuldt, charmerende og enkelt middelalderinspirerede våben der vil blive din nye bedste ven i kampens hede.

 

 

Produktdetaljer:

  • Vægt: 354 g
  • Længde: 87 cm
  • Bladlængde: 65 cm
  • Bladbredde: 6 cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev