RFB Sword Evil 75 cm

399,00 DKK

Dette bedst sælgende Ready For Battle Evil Sword er et stilet sværd med en enkelt lige kant og en markant tværbeskyttelse.

Dette bedst sælgende Ready For Battle Evil Sword er et stilet sværd med en enkelt lige kant og en markant tværbeskyttelse.

Sværdet er 75 cm fra spids til pommel og med et 57 cm langt blad er det et praktisk våben til den kommende rapscallion.

Crossguard er formet som en vinge, der stiger og strækker sig 10 cm op langs sværdets kant.

Håndtaget er pakket ind i split-læder for optimal komfort og greb.

Som et klar-til-kamp våben er sværdet moderat udformet, så det kan bruges i de fleste indstillinger.

Dette sværd er kvalitetsudstyr med stor holdbarhed til en god pris, der gør Ready For Battle Evil Sword til et naturligt valg for nye spillere.

Lavet af holdbart lukket celleskum omkring en massiv glasfiberkerne og med en stærk latexbelægning, kan du føle dig sikker på, at dit LARP -våben giver den sikkerhed og appel, du ønsker, når du laver dit sæt.

 

Fakta:

- Vægt: 185 g

- Længde: 75 cm

- Bladlængde: 54 cm

- Bladbredde: 5 cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev