RFB Sword Roman 75 cm

359,00 DKK

Dette bedst sælgende Ready For Battle Roman Sword er inspireret af sværdet, der erobrede Romerriget: den klassiske gladiator.

Dette bedst sælgende Ready For Battle Roman Sword er inspireret af sværdet, der erobrede Romerriget: den klassiske gladiator.

Sværdet, der bruges af legionærer og alle andre, der kan få fingrene i dem, har et riflet blad, der ender med en tandhugget ricasso.

Den har en lille krydsbeskytter, der beskytter sit split-læder håndtag og matchende runde pommel.

Som et Ready-For-Battle-våben er dette sværd moderat stylet, hvilket sikrer, at det kan bruges i de fleste indstillinger.

Brug det alene eller kombiner det med et episk romersk skjold til det disciplinerede legionære look.

Dette sværd er kvalitetsudstyr med stor holdbarhed til en god pris, der gør Ready For Battle Roman Sword til et naturligt valg for nye spillere.

Lavet af holdbart lukket celleskum omkring en massiv glasfiberkerne og med en stærk latexbelægning, kan du føle dig sikker på, at dit LARP -våben giver den sikkerhed og appel, du ønsker, når du laver dit sæt.

 

Fakta:

- Vægt: 190 g

- Længde: 75 cm

- Bladlængde: 56 cm

- Bladbredde: 5,5 cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev