RFB Sword Tai 75 cm

419,00 DKK

Dette Ready For Battle Tai-sværd har et robust dobbeltkantet skæreblad med en v-formet tværskærm.

Dette Ready For Battle Tai-sværd har et robust dobbeltkantet skæreblad med en v-formet tværskærm.

Sværdet er 75 cm langt og har et blad med en central kerne.

Den detaljerede crossguard beskytter et ergonomisk håndtag, der er skulpturelt og malet for at ligne læder for et optimalt greb.

Håndtaget er formet til at passe behageligt i hånden og ender i en pommel for at matche sværdets overordnede design.

Uanset om du er en ny spiller på udkig efter et våben eller skal runde et kostume af med et ekstra våben, er dette Ready For Battle Tai kvalitetsudstyr med stor holdbarhed til en fantastisk pris.

Bladet er fremstillet af lukket celleskum omkring en glasfiberkerne og afsluttet med en stærk latexbelægning, mens håndtaget er et støbt polyurethanskum, der giver mulighed for flere detaljer og ingen vedligeholdelse.

Dette hybridmodelsværd vil gøre dig sikker på sikkerheden og appellen til dit våben på slagmarken.

 

Fakta:

- Vægt: 192 g

- Længde: 75 cm

- Bladlængde: 56 cm

- Bladbredde: 4,5 cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev