Ripper Chainsword 60 cm

999,00 DKK

The Dark Moon Ripper Chainsword er et 60 cm LARP -våben, der er designet til at ligne en modificeret motorsav svejset inde i et sværdhylster.

The Dark Moon Ripper Chainsword er et 60 cm LARP -våben, der er designet til at ligne en modificeret motorsav svejset inde i et sværdhylster.

Vi ved alle, at når verden ender, skal du blive kreativ med dine våben.

Håndtaget er formet og malet til at ligne oprullet metal, der rummer et fast, behageligt greb.

Lavet af holdbart lukket celleskum omkring en glasfiberkerne og afsluttet med en stærk latexbelægning, kan du føle dig sikker på, at dit LARP-våben vil give den sikkerhed og appel, du ønsker for dit post-apokalyptisk inspirerede sæt.

 

Fakta:

- Vægt: 223 g

- Længde: 60 cm

- Bladlængde: 44 cm

- Bladbredde: 7,5 cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev