Sabre 60 cm

469,00 DKK

Sabre 60 cm er en robust latex-hybridhakkekniv med en beskyttende tværskærm.

Sabre 60 cm er en robust latex-hybridhakkekniv med en beskyttende tværskærm.

Sværdet er 60 cm langt og har et 45 cm buet enkeltkantet blad med en central kerne.

Crossguarden strækker sig ind i en fuld håndbeskytter og beskytter et 10 cm detaljeret håndtag malet til at ligne ægte læder med metaludsmykninger.

Uanset om du er en bandit, der venter langs en populær handelsrute eller en europæisk soldat, er denne Sabre vores gear af højeste kvalitet på grund af sin imponerende holdbarhed og detaljer.

Bladet er fremstillet af lukket celleskum omkring en glasfiberkerne og afsluttet med en stærk latexbelægning, mens håndtaget er et støbt polyurethanskum, der giver mulighed for flere detaljer og ingen vedligeholdelse.

Dette hybridmodelsværd vil gøre dig sikker på dit våbens sikkerhed og appel på slagmarken.

 

Fakta:

- Vægt: 178 gr

- Længde: 60 cm

- Bladlængde: 42 cm

- Bladbredde: 5,5 cm

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev