Shadow Blade 60 cm

679,00 DKK

Dark Elven Shadow Blade 60 cm er et latex-hybrid sværd til den grusomme Dark Elf eller skurk.

Dark Elven Shadow Blade 60 cm er et latex-hybrid sværd til den grusomme Dark Elf eller skurk.

Sværdet er 60 cm langt fra spids til pommel, med et buet enkeltkantet blad.

Den detaljerede crossguard har guld accenter og et skulpturelt greb, der giver optimal manøvredygtighed og komfort for hånden.

Håndtaget er støbt og malet for at ligne en sorte knogle, mens det elegante og dødbringende blad er malet i en metallisk sort.

Med et mørkt, farligt udseende er dette Dark Elven Shadow Blade vores gear af højeste kvalitet på grund af dets imponerende holdbarhed og detaljer.

Bladet er fremstillet af lukket celleskum omkring en glasfiberkerne og afsluttet med en stærk latexbelægning, mens håndtaget er et støbt polyurethanskum, der giver mulighed for flere detaljer og ingen vedligeholdelse.

Dette hybridmodelsværd vil gøre dig sikker på dit våbens sikkerhed og appel på slagmarken.

 

Fakta:

- Vægt: 273 g

- Længde: 60 cm

- Bladbredde: 5,5 cm

- Grebslængde: 18,5 cm

 

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev