Battleworn Footman Sword 110 cm

859,00 DKK

Battleworn Footman Sword er et langt latex-hybrid sværd inspireret af middelalderlige våben og fantasi. 

Battleworn Footman Sword er et langt latex-hybrid sværd inspireret af middelalderlige våben og fantasi.

Dette sværd er fyldt med hyperrealistiske detaljer som rustne pletter og ridser, hvilket giver det et forvitret og ubehageligt samlet look.

Crossguard har et buet design, der beskytter det 13 cm greb. Dette greb, der er designet til at ligne ægte læder og er ergonomisk..

Uanset om du er en almindelig soldat eller en afsides vandrer, er dette Footman Sword et af vores højeste kvalitetsprodukter på grund af sin imponerende holdbarhed og detaljer.

Klingen er lavet af skum med lukket celle omkring en kerne af glasfiber og med en stærk latexbelægning, mens håndtaget er støbt af polyurethanskum, der giver større detaljer og ingen vedligeholdelse.

Dette hybridmodelsværd giver dig tillid til sikkerheden og appellen af ​​dit våben på slagmarken.

 

Fakta:

- Vægt: 410 g

- Længde: 110 cm

- Bladlængde: 86 cm

- Bladbredde: 6 cm

 

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev