Battleworn Ranger Sword - 105 cm

749,00 DKK

Battleworn Ranger Sword er designet til at virke som om, det har set utallige kampe og kommer med et slidt look som rustne pletter og ridser.

Battleworn Ranger Sword er designet til at virke som om, det har set utallige kampe og kommer med et slidt look som rustne pletter og ridser.

Det ser grimt, ældet og slet ikke velplejet ud.

Dette 105 cm latex-hybrid sværd er imponerende holdbart og er inspireret af middelalderlige våben og fantasi.

Krydsbeskyttelsen har et indviklet buet design, der beskytter et læderlignende greb.

Grebet er ergonomisk i din hånd.

Kniven er lavet af skum med lukket celle omkring en kerne af glasfiber og med en stærk latexbelægning, mens håndtaget er støbt af polyurethanskum, der giver flere detaljer og ingen vedligeholdelse.

 

Fakta:

- Vægt: 338 g

- Længde: 105 cm

- Bladlængde: 58,5 cm

- Bladbredde: 5,5 cm

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev