Trollball Slayer 110 cm

769,00 DKK

Trollball Slayer er et slankt latex sværd designet til den selvsikre eventyrer.

Trollball Slayer er et slankt latex sværd designet til den selvsikre eventyrer.

Trollball Slayer er 110 cm lang med et 90 cm buet blad.

Det 10 cm lange håndtag, der er indpakket i læder, er beskyttet af en håndskærm, der forbinder tværbeskyttelsen til den kerneløse pommel.

Håndtaget er ergonomisk, hvilket giver dig en intuitiv fornemmelse af et bedre greb.

Lavet af slidstærkt skum med lukket celle omkring en kerne af glasfiber og med en stærk latexbelægning, kan du være sikker på, at dit våben giver den sikkerhed og appel, du ønsker, når du laver dit sæt.

 

Fakta:

- Vægt: 325 g

- Længde: 110 cm

- Bladbredde: 9 cm

- Bladlængde: 89 cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev