Sekiryu Deba

199,00 DKK

En lille, handy kniv i Deba-stil, hvormed, som det er traditionelt kutyme, at den ene side af bladet er flad og den anden side er vinklet

En lille, handy kniv i Deba-stil, hvormed, som det er traditionelt kutyme, den ene side af bladet er flad og den anden side er vinklet, hvilket muliggør et meget mere præcist snit.
Klingen er lavet af japansk rustfrit stål og har derfor en rigtig god kantfastholdelse. Håndtag lavet af træ.

Bladlængde 105 mm
Samlet længde 215 mm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev