Fudo Classic - Santoku Hocho

779,00 DKK

Den universelle køkkenkniv til grøntsager, kød og fisk. Ordet Santoku betegner de tre dyder.

Topkvalitet til professionelle og hobbykokke med klinger lavet af 67 lag rustfrit Damaskus-stål.
Klingen har et kernelag af VG10, et af de bedste knivstål på markedet i øjeblikket. Denne er meget korrosionsbestandig, meget hård med cirka 60° Rockwell og holder sin ekstraordinære skarphed i meget lang tid.

Som håndtagsmateriale anvendes den hygiejnisk og ekstremt robuste plast-POM. Klingens kerne er lavet af VG 1 stål med en Rockwell hårdhed på cirka 60 grader. 16 stabiliserende lag af Damaskus stål er smedet på hver side. Damaskus-bladet tilbyder den højeste skæreydelse med den størst mulige fleksibilitet.


Hver kniv leveres i en elegant trækasse med skydelåg.

Ordet Santoku betegner de tre dyder.
Den universelle køkkenkniv til grøntsager, kød og fisk.

Bladlængde 195 mm
Samlet længde 315 mm
Vægt 295 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev