Fudo Classic - Santoku Hocho
Den universelle køkkenkniv til grøntsager, kød og fisk. Ordet Santoku betegner de tre dyder.
Topkvalitet til professionelle og hobbykokke med klinger lavet af 67 lag rustfrit Damaskus-stål.
Klingen har et kernelag af VG10, et af de bedste knivstål på markedet i øjeblikket. Denne er meget korrosionsbestandig, meget hård med cirka 60° Rockwell og holder sin ekstraordinære skarphed i meget lang tid.
Som håndtagsmateriale anvendes den hygiejnisk og ekstremt robuste plast-POM. Klingens kerne er lavet af VG 1 stål med en Rockwell hårdhed på cirka 60 grader. 16 stabiliserende lag af Damaskus stål er smedet på hver side. Damaskus-bladet tilbyder den højeste skæreydelse med den størst mulige fleksibilitet.
Hver kniv leveres i en elegant trækasse med skydelåg.
Ordet Santoku betegner de tre dyder.
Den universelle køkkenkniv til grøntsager, kød og fisk.
Bladlængde 195 mm
Samlet længde 315 mm
Vægt 295 g