Fudo Gendai Gyuto Hocho

1.149,00 DKK

Topkniv i bedste materialer - Kødkniven, når der kræves et større blad.

Topkvalitet til professionelle og hobbykokke med klinger lavet af 67 lag rustfrit Damaskus-stål.
Klingen har et kernelag af VG10, et af de bedste knivstål på markedet i øjeblikket. Denne er meget korrosionsbestandig, meget hård med cirka 60° Rockwell og holder sin ekstraordinære skarphed i meget lang tid. Kernen er beskyttet med 33 damaskuslag til højre og venstre. Dette resulterer i i alt 67 lag.. Håndtaget er lavet af elegant ibenholt, kæberne og endestykket er lavet af rustfrit stål. Ibenholt er et af de mest værdifulde træsorter. Den er meget robust, hvilket gør den ufølsom over for ydre påvirkninger. På grund af håndtagets traditionelle kastanjeform giver det et sikkert og ergonomisk hold.

Kødkniven, når der kræves et større blad.

Bladlængde 200 mm
Samlet længde 330 mm
Vægt 235 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev
spacer