Fudo Gendai Gyuto Hocho
Topkniv i bedste materialer - Kødkniven, når der kræves et større blad.
Topkvalitet til professionelle og hobbykokke med klinger lavet af 67 lag rustfrit Damaskus-stål.
Klingen har et kernelag af VG10, et af de bedste knivstål på markedet i øjeblikket. Denne er meget korrosionsbestandig, meget hård med cirka 60° Rockwell og holder sin ekstraordinære skarphed i meget lang tid. Kernen er beskyttet med 33 damaskuslag til højre og venstre. Dette resulterer i i alt 67 lag.. Håndtaget er lavet af elegant ibenholt, kæberne og endestykket er lavet af rustfrit stål. Ibenholt er et af de mest værdifulde træsorter. Den er meget robust, hvilket gør den ufølsom over for ydre påvirkninger. På grund af håndtagets traditionelle kastanjeform giver det et sikkert og ergonomisk hold.
Kødkniven, når der kræves et større blad.
Bladlængde 200 mm
Samlet længde 330 mm
Vægt 235 g