Fudo Prestige - universal kniv

719,00 DKK

Topkvalitet til professionelle og hobbykokke med 67 lag rustfrit damaskusstål. Håndtagets traditionelle kastanjeform giver det et sikkert og ergonomisk hold. 

Topkvalitet til professionelle og hobbykokke med 67 lag rustfrit damaskusstål. Bladene i Fudo Prestige-serien har et kernelag af VG10, et af de bedste knivstål på markedet i øjeblikket. 

Håndtaget er lavet af fint bambustræ, kæberne og endestykket er lavet af rustfrit stål. Bambus har en hårdhed sammenlignelig med eg og er absolut sej og modstandsdygtig. På grund af håndtagets traditionelle kastanjeform giver det et sikkert og ergonomisk hold. Damaskusbladets individuelle korn og bambusskaftet gør hver kniv unik.

Alsidig - en universel hjælper i køkkenet.

Bladlængde 115 mm
Totallængde 235 mm
Vægt 100 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev
spacer