Assassin Rebel Kasteknive - 13 cm

179,00 DKK

Assassin Rebel Knive er et sæt med tre kasteknive med et latexblad og et skulpturelt bronzehåndtag, der er perfekt til spioner og snigmordere.

Let inspireret af Assassin's Creed videospilserien er disse små og virkeligt flotte Live Rollespils Kasteknive et fedt supplement til at fedt character build!

Fremstillet i super stærke materialer og fremstår flot med de stærke fremtonet detaljer!

Fede kasteknive til dit fantasy univers.

Assassin Rebel Knive er et sæt med tre kasteknive med et latexblad og et skulpturelt bronzehåndtag, der er perfekt til spioner og snigmordere.

 

Fakta:

- Vægt: 36 g / 1,27 oz

- Længde: 13 cm

- Greblængde: 3 cm

- Bladlængde: 9 cm

- Bladbredde: 2,5 cm

- Materiale: Polyurethanskum

- Konstruktion: Støbt

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev