Kunai Kniv - 19 cm

69,00 DKK

Kunai er 19 cm lang med et kort bladformet 8 cm blad. Håndtaget er 8 cm langt.

Kunai er 19 cm lang med et kort bladformet 8 cm blad.

Håndtaget er 8 cm langt og meget smalt, lavet af ribbet latex og skum, der giver et solidt greb. Håndtaget ender i en ring, der kan bruges til at fastgøre Kunai til et bælte. Våbenet er velafbalanceret, hvilket gør det let at sigte med

Japansk-inspirerede våben.

Lavet af kerneløst holdbart skum med lukket celle og med en stærk latexbelægning, kan du være sikker på, at Kunai giver den sikkerhed og appel, du ønsker, når du laver dit sæt.

 

Fakta:

- Vægt: 16 g

- Længde: 19 cm

- Bladlængde: 8 cm

- Bladvidde: 4 cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev
spacer