Push Dagger holder inkl. knife

179,00 DKK

Push Dagger Holder leveres med en dolk og er specielt designet til at opbevare og beskytte Push Dagger-kastevåben.

Push Dagger Holder leveres med en dolk og er specielt designet til at opbevare og beskytte Push Dagger-kastevåben.

Den håndlavede skede fastgøres til ethvert bælte takket være de to læderbånd. En læderrem klipses over kniven for at holde den inde i skeden, indtil du har brug for den, selv under hård kamp.

Denne våbenholder er lavet af fuldkornet læder, messingøjer og forstærkede syninger rundt om kanterne og er lavet til at bevare sin form.

Fås i 2 farver

 

Fakta:

- Vægt: 33 g

- Længde: 6,5 cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev