Ranger Knife Coreless - 32 cm

169,00 DKK

Ranger Knife Coreless - med et pragmatisk og imponerende look. Samlet længde på 32 cm

Ranger Knife Coreless - med et pragmatisk og imponerende look.

Det enkle og autentiske design får Ranger Knife til at passe ind i de fleste indstillinger og perfekt som sekundært våben til enten en Warrior eller en survivalist-karakter, ala en Ranger.

Lavet af slidstærkt PU-skum med lukket celle med en høj rivestyrke, kan du føle dig sikker på, at dit våben giver den sikkerhed og appel, du ønsker, når du laver dit sæt.

Fås i 2 farver

 

Fakta:

- Vægt: 82 g

- Længde: 32 cm

- Bladlængde: 19 cm

- Bladbredde: 5 cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev
spacer