RFB Dagger Basic - 40 cm

199,00 DKK

Ready-for-Battle Basic Dagger er en solid dolk med et behageligt delt læderindpakket håndtag.

Ready-for-Battle Basic Dagger er en solid dolk med et behageligt delt læderindpakket håndtag.

Cross-guard og pommel er afrundet, designet som en grundlæggende fortolkning af en ridderes "rondel dolk". Når man kæmper mod fjender i tung pladepanser, ville dolke som denne have været båret af en ridder og tvunget mellem leddene.

Lavet af slidstærkt skum med lukket celle omkring en kerne af glasfiber og færdig med en stærk latexbelægning, kan du være sikker på, at dit LARP-våben giver den sikkerhed og appel, du ønsker, når du laver dit autentiske sæt. 


Lignende håndtag design til en "rondel dolk", som blev brugt af en række mennesker fra købmænd til riddere.
Båret i taljen og brugt som både et værktøj. 

 

Fakta:

- Længde: 40 cm

- Bladlængde: 24 cm

- Bladbredde: 3,5 cm

- Vægt: 125 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev