RFB Dagger Roman - 40 cm

279,00 DKK

Lækker Ready-For-Battle Dagger i bedste kvalitet - 40 cm med 26 cm blad.

Denne bedst sælgende Ready-For-Battle Dagger er en alsidig allround nyttig latex dolk.

Den er 49 cm lang og har en bred 25 cm klinge med en midterkam.

Krydsbeskyttelsen er diamantformet og beskytter det runde split-læderindpakket håndtag og den femkantede pommel.

Uanset om du er en ny spiller på udkig efter et backup-våben eller bare har brug for at afrunde et kostume, er denne Ready-For-Battle kvalitets Dagger med stor holdbarhed til en god pris.

Lavet af holdbart skum med lukket celle omkring en kerne af glasfiber og færdig med en stærk latexbelægning, kan du være sikker på, at dit LARP-våben giver den sikkerhed og appel, du ønsker, når du laver dit sæt.

 

Fakta:

- Længde: 40 cm

- Bladlængde: 24 cm

- Bladbredde: 4 cm

- Grebslængde: 11 cm

- Vægt: 110 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev