Rondel Dagger - 47 cm

309,00 DKK

Rondel Dagger er en solid dolk med et behageligt split-læder indpakket håndtag. Brugt af mange forskellige mennesker fra købmænd til riddere.

Rondel Dagger er en solid dolk med et behageligt split-læder indpakket håndtag.

Crossguard og pommel er afrundet, designet som en grundlæggende fortolkning af en ridderes "rondel dolk".

Når man kæmper mod fjender i tung pladepanser, ville dolke som denne have været båret af en ridder og tvunget mellem leddene.

Båret i taljen og brugt som både et værktøj og i kamp.

Historisk designet til at stikke eller skære.

 

Fakta:

- Længde: 47 cm

- Bladlængde: 29 cm

- Vægt: 132 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev