Wildling Sæt Holder inkl. Knive

359,00 DKK

Wildling Set Holder er designet til at rumme op til to lige kaste våben og leveres med knoglekniv og stenkniv.

Wildling Set Holder er designet til at rumme op til to lige kaste våben og leveres med knoglekniv og stenkniv.

Virkeligt lækkert sæt der byder på det rustikke vilde design der går godt til en bredvifte af character designs - kun fantasien sætter grænser! Bælteholderen er håndlavet og de flotte knive der er inkluderet er håndmalet til at efterligne en knogle kniv samt en hugget stenkniv.

Specielt skabt til at matche vores mere rustikke designede våben.

Håndlavet.

Fastgøres til bæltet ved hjælp af to læderløkker. To læderremme strammes rundt om knivene og holder dem sikre selv i hårde kampe.

Denne våbenholder er lavet af brunt fuldkornet læder, flosset lærred og forstærket søm rundt om kanterne og er bygget til at bevare sin form.

 

Fakta:

- Vægt: 157 g

- Længde: 7,5 cm

- Bredde: 5,5 cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev