Wood Elf Dagger - 46 cm

399,00 DKK

Wood Elf Dagger har et magert, men stadig let 31 cm buet blad. Det har ingen krydsbeskyttelse, men har en fin kerneløs knold.

Wood Elf Dagger har et magert, men stadig let 31 cm buet blad. Det har ingen krydsbeskyttelse, men har en fin kerneløs knold. De skarpe organiske træk gør Wild alf kniv perfekt til en Wood Elven Larp karakter.

Magert og elegant bladtype inspireret af high-fantasy genrespil som Dungeons & Dragons og J.R.R. Tolkiens Ringenes Herre-serie
Buet design inspireret af scimitars er især effektivt til at skære (i stedet for at stikke) i kamp.

 

Fakta:

- Længde: 46 cm

- Bladlængde: 31 cm

- Bladbredde: 4,5 cm

- Vægt: 65 cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev
spacer