Woodsman Kasteøkse - 26 cm

159,00 DKK

Woodsman Throwing Axe er et latex-kastevåben inspireret af den tidlige migrationsperiode

Epic Armourys version har en tung enkantet klinge, der er formet til at ligne en dagligdags have-sort træ-korn dekoreret woodsman økse.

En super enkel og simpel woodman Kasteøkse fremstillet i kvalitetsmaterialer. Velbalanceret og slidstærk. Denne økse er trods sit simple design stadigt detaljeret og fremstår virkeligt flot!

Woodsman Throwing Axe er et kastevåben med en fleksibel kerne, der giver den løft, og gør den i stand til at blive brugt som en ordentlig kasteøkse.

Lavet af slidstærkt lukket celleskum og med en stærk latexbelægning.

 

Fakta:

- Vægt: 83 g

- Totallængde: 26 cm

- Skæftelængde: 20 cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev