Crusader 85 cm

659,00 DKK

Crusader er et medium latex-hybrid sværd inspireret af europæiske middelalderlige hære.

Crusader er et medium latex-hybrid sværd inspireret af europæiske middelalderlige hære.

Sværdet er 85 cm langt og har en 70 cm lige dobbeltkantet klinge.

Krydskærmen har et indviklet graveringsdesign og beskytter et greb, der indsnævres mod den matchende klinge.

Uanset om du er en tapper ridder eller en paladin med stor anseelse, er dette korsfarersværd et af vores højeste kvalitetsprodukter på grund af sin imponerende holdbarhed og detaljer

Klingen er lavet af skum med lukket celle omkring en kerne af glasfiber og med en stærk latexbelægning, mens håndtaget er støbt af polyurethanskum, der giver flere detaljer og ingen vedligeholdelse.

 

- Vægt: 293 gr

- Længde: 85 cm

- Bladlængde: 65 cm

- Bladbredde: 5,5 cm

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev