Adventure Sword 85 cm

459,00 DKK

Dette bedst sælgende Adventurer Sword er et mellemstort smalt sværd med en bred krydsbeskyttelse og tydelig pommel.

Dette bedst sælgende Adventurer Sword er et mellemstort smalt sværd med en bred krydsbeskyttelse og tydelig pommel.

Klingen er 85 cm lang og 5 cm bred med en central højderyg og ricasso nær krydsskærmen.

Den udsmykkede beskyttelse er bred og robust og beskytter det 13 cm lange håndtag, ergonomisk indpakket i split læder for et bedre greb.

Knoppen er formet i form af en skåret diamant.

Lavet af slidstærkt skum med lukket celle omkring en solid kerne af glasfiber og med en stærk latexbelægning, kan du være sikker på, at dit våben giver den sikkerhed og appel, du ønsker, når du laver dit eventyrsæt.

 

- Vægt: 230 g

- Totallængde: 85 cm

- Bladlængde: 63 cm

- Bladbredde: 5 cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev