Adventure Sword - 85 cm

459,00 DKK

Gør dig klar til at opleve den perfekte kombination af kvalitet, slidstyrke og detaljedybde med vores en af vores farvoritter: Adventurer Sword! Dette sværd er ikke blot et våben, det er et kunstværk - håndmalet med omhu og kærlighed.

Bliv den frygtløse eventyrer du altid har drømt om med vores bestseller RFB Adventurer Sword - et mellemlangt sværd, med en smal klinge og en bred og robust parerstang.

Det er ikke kun skønheden, der gør dette sværd så fantastisk. Det er også bygget til at vare med slidstærkt skum og en solid glasfiberkerne, dækket af en stærk latexbelægning. Så du kan være sikker på, at dette våben ikke kun er visuelt tiltalende, men også holdbart og pålideligt i enhver kamp.

Med en klinge, der måler 85 cm i længden og 5 cm i bredden og det 13 cm lange håndtag er omhyggeligt indpakket i slidstærkt splitlæder giver dig et ergonomisk greb, som om du var født til at udforske fantastiske verdener og storslåede LARP-eventyr.

Oplev en verden af spænding og eventyr med vores Adventure Sword - Et sværd der med sit versatile og stilfulde udseende kan bruges til de fleste rollespilskaraktere, uanset om du er en blodtørstig kriger eller en eventyrer der skal være sikker på, at kunne forsvare dig selv imod mørkets kræfter.

 

Produktdetaljer:

  • Vægt: 230 g
  • Totallængde: 85 cm
  • Bladlængde: 63 cm
  • Bladbredde: 5 cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev