Battleworn Trench Knife - 85 cm

619,00 DKK

Battleworn Trench Knife er en kampkniv, desginet til at excellere i nærkamp i trænge områder.

Battleworn Trench Knife er en latex-hybrid kniv med et indviklet kno-håndtag, desginet til at excellere i nærkamp i trænge områder.

I længden ligner det et lille sværd, rigt detaljeret med spor af slid som rust og hakker.

Kniven er 60 cm lang og har et 40 cm buet blad inspireret af de våben fra Første Verdenskrig, som soldaterne brugte i nærkamp i skyttegravene.

Den detaljerede parrerstang kurver rundt om hånden, hvilket giver et behageligt og beskyttende greb til hver enkelt finger.

Det 11 cm lange håndtag er støbt og malet så det ligner ægte træ med metaludsmykninger.

Battleworn Trench Knife er af højeste kvalitet på grund af sin imponerende holdbarhed og detaljer.

Bladet er lavet af skum med lukket celle omkring en glasfiberkerne og afsluttet med en stærk latexbelægning, mens håndtaget er af støbt polyurethanskum, der giver mulighed for flere detaljer og ingen vedligeholdelse.

 

Fakta:

- Vægt: 357 gr

- Længde: 85 cm

- Bladlængde: 65 cm

- Bladbredde:  10 cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev