Battleworn Viking Sword - 85 cm

619,00 DKK

Slip din indre kriger løs, med dette flotte 85 cm Viking Sword. Sværdet er prydet med runiske detaljer på grebet og hyperrealistiske detaljer på klingen, der får sværdet til at se slidt og brutalt ud.

Dette 85 cm lange sværd har en 65 cm rustik klinge designet til at være let og samtidig bevare dets strukturelle stabilitet.

Parrerstangen er udført med en slangelignende udsmykning.

Håndtaget er detaljeret og 10 cm langt, støbt og malet for at se ud som realistisk læder, der er viklet rundt.

Unikke malede og skulpturelle detaljerede effekter som rustpletter og ridser.

Dette vikingesværd er af højeste kvalitetsudstyr på grund af sin imponerende slidstyrke og detaljeniveau.

Bladet er lavet af skum med lukket celle omkring en kerne af glasfiber og med en stærk latexbelægning, mens håndtaget er støbt af polyurethanskum, der giver flere detaljer og ingen vedligeholdelse.

Fås også i 100 cm

 

Fakta:

- Vægt: 318 gr

- Længde: 85 cm

- Bladlængde: 66 cm

- Bladbredde: 6 cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev