Bone Scimitar - 85 cm

919,00 DKK

Bone Scimitar er slidstærkt og utroligt detaljeret RFB sværd.

Bone Scimitar er et latex-hybrid mellemlangt sværd til dig der gerne vil dyrke din mørke side.

Sværdet er 85 cm langt fra spids til pommel med et buet etsidet blad.

Den detaljerede parrerstang har guld accenter og et skulpteret greb, der giver optimal manøvredygtighed og komfort.  

Håndtaget og den dødbringende klinge er støbt til, at ligne en bleget knogle, hvilket giver sværdet et dystert og makabert indtryk.

Med et mørkt, farligt udseende er denne Bone Scimitar vores gear af højeste kvalitet på grund af sin imponerende holdbarhed og detaljer.

Bladet er lavet af skum med lukket celle omkring en kerne af glasfiber og med en stærk latexbelægning, mens håndtaget er støbt af polyurethanskum, der giver flere detaljer og ingen vedligeholdelse.

 

Fakta:

- Vægt: 324 gr

- Længde: 85 cm

- Bladlængde: 61 cm

- Bladvidde: 9 cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev
spacer