Crusader - 70 cm

579,00 DKK

Crusader er et kort latex-hybrid sværd inspireret af europæiske middelalderlige hære.

Crusader er et kort latex-hybrid sværd inspireret af europæiske middelalderlige hære og riddere. Det er det oplagte valg til et setup med sværd og skjold.

Sværdet er 70 cm langt og har et 55 cm lige dobbeltsidetblad med en bred parrerstang der er prydet af flotte detaljer der matcher designet på sværdets pommel, der står flot med detaljerede indgraveringer.

Dette Crusader sværd et af vores produkter af højeste kvalitet på grund af sin imponerende holdbarhed og tårnhøje niveau af detaljer.

Bladet er lavet af skum med lukket celle omkring en glasfiberkerne og afsluttet med en stærk latexbelægning, mens håndtaget er et støbt polyurethanskum, der giver mulighed for flere detaljer og ingen vedligeholdelse.

Dette sværd vil gøre dig til en seriøs trussel på slagmarken, med sin unikke kombination af defensive attributer, lave vægt og alsidige design.

 

Fakta:

- Vægt: 196 g

- Længde: 70 cm

- Bladlængde: 50 cm

- Bladbredde: 6 cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev