Cutlass 85 cm

469,00 DKK

Cutlass er et latex-hybrid enkantet sværd på 85 cm.

Cutlass er et latex-hybrid enkantet sværd på 85 cm.

Sværdet er 85 cm langt og har et 75 cm buet blad med en tykkere spids designet til at give det den skæreevne, der er nødvendig for at dominere et blodigt slag.

Krydsskærmen kurver rundt om hånden og beskytter en 8 cm detaljeret grebstøbning og malet til at ligne ægte træ med metalnitter.

Dette Cutlass sværd er vores højeste kvalitetsudstyr på grund af sin imponerende holdbarhed og detaljer.

Kniven er lavet af skum med lukket celle omkring en kerne af glasfiber og med en stærk latexbelægning, mens håndtaget er støbt af polyurethanskum, der giver flere detaljer og ingen vedligeholdelse.

Dette hybridmodelsværd vil gøre dig sikker på sikkerheden og appellen af dit våben på slagmarken.

 

- Vægt: 279 cm

- Længde: 85 cm

- Bladlængde: 69 cm

- Bladbredde: 6 cm

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev