Dark Elven Blade 60 cm

459,00 DKK

Dark Elven Blade er et kort sværd, smedet i den mørke, grusomme stil.

Dark Elven Blade er et kort sværd, smedet i den mørke, grusomme stil.

Sværdet er 60 cm langt med et let buet, enkeltkantet 45 cm blad.

Bladet er håndmalet for at ligne bleget knogle med en matchende klovskærm og pommel.

Det 12 cm ovale håndtag er pakket ind i split-læder for et forbedret greb. For ekstra kontrol er der monteret en pistolring på tværskærmen.

Bladet har et mørk, ondskabsfuld udseende, der passer til næsten enhver mørk karakter, uanset om din stil er en mørk elverkriger eller eksotisk raider.

Lavet af holdbart lukket celleskum omkring en solid glasfiberkerne og med en stærk latexbelægning, kan du føle dig sikker på, at dit LARP -våben vil give den sikkerhed og appel, du ønsker, når du laver dit slagmarkesæt.

 

- Vægt: 175 cm

- Længde: 60 cm

- Bladlængde: 46 cm

- Bladbredde: 5 cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev