Draug Sword 85 cm

659,00 DKK

Draug Sword er et medium latex sværd inspireret af high-fantasy skurke og udødelige væsner.

Draug Sword er et medium latex sværd inspireret af high-fantasy skurke og udødelige væsner.

Sværdet er 85 cm langt og har et lige 59 cm dobbeltkantet blad.

Den 19 cm brede tværbeskyttelse er håndmalet og struktureret til at ligne slidt og fliset stål, udsmykket med en skeletoverflade støbt i polyurethanskum.

Den matchende pommel har en almindelig form, der ofte ses i middelalderen.

Ligesom et ægte sværd har grebet også en rillet og ergonomisk form og er pakket ind i et lag mørkt læder.

Bladet er lavet af EVA-skum omkring en 10 mm solid glasfiberkerne og med en stærk latexbelægning, mens håndtaget er en støbt polyurethanskum, der kræver lidt vedligeholdelse.

Denne næste generations model sværd er beregnet til at vare meget længere end et typisk latex våben - alt sammen uden at ofre den æstetik, du fortjener.

 

- Vægt: 363 gr

- Længde: 85 cm

- Bladlængde: 59 cm

- Bladbredde: 7 cm

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev