Dwarf Single Edge 85 cm

439,00 DKK

Dwarf Single Edge er et latex-hybrid enkantet sværd med et detaljeret håndtag.

Dwarf Single Edge er et latex-hybrid enkantet sværd med et detaljeret håndtag.

Sværdet er 85 cm langt og har et 62 cm lige blad inspireret af våben fra det mytologiske dværgløb.

Den indviklede tværbeskyttelse forbinder det interessante blad til det 10 cm håndtag, der er støbt og malet for at ligne ægte træ med metaludsmykninger.

Uanset om du er en dværgsoldat eller en simpel minearbejder, er dette Dwarf Single Edge-sværd vores højeste kvalitetsudstyr på grund af dets imponerende holdbarhed og detaljer.

Bladet er lavet af skum med lukket celle omkring en kerne af glasfiber og med en stærk latexbelægning, mens håndtaget er støbt af polyurethanskum, der giver flere detaljer og ingen vedligeholdelse.

 

- Vægt: 298 gr

- Længde: 85 cm

- Bladlængde: 60 cm

- Bladbredde: 7,5 cm

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev