Kriegsmesser - 60 cm

389,00 DKK

Kriegsmesser er et latex sværd inspireret af lejesoldaten Landsknechts i renæssancetiden.

Kriegsmesser er et latex sværd inspireret af lejesoldaten Landsknechts i renæssancetiden.

Det 40 cm enkeltsidedet blad er slankt, hvilket gør det til et dødbringende stikvåben

En kantet parrerstang og muslingeskalformet nitte giver yderligere beskyttelse til det 12 cm håndtag, som er ergonomisk formet og pakket ind i split-læder for overlegen komfort.

Lavet af holdbart lukket celleskum omkring en glasfiberkerne og med en stærk latexbelægning, kan du føle dig sikker på, at dit LARP -våben vil give den sikkerhed og appel, du ønsker, når du laver dit sæt.

Med dette våben er du klar til at udføre opgaver lige fra snigmord, til blodige slag på slagmarken.

 

Fakta:

- Vægt: 180 g

- Længde: 60 cm

- Bladlængde: 40 cm

- Bladbredde: 4 cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev