Valor Sword 75 cm

449,00 DKK

Stronghold's Valor Sword er et medium sværd inspireret af sværd fra 1200-tallet.

Stronghold's Valor Sword er et medium sværd inspireret af sværd fra 1200-tallet.

Sværdet er 75 cm langt og har et 57 cm dobbeltkantet blad med en central kerne.

Håndtaget har realistiske detaljer, herunder en buet crossguard og en skiveformet pommel, som var populær i middelalderen.

Håndtaget er håndmalet for at ligne falmet jern.

Det 10 cm greb er støbt og malet for at ligne læder, ergonomisk formet til at passe til hånden.

Stronghold -våben er skumvåben designet til hårde kampe ved LARP'er. De kræver ingen vedligeholdelse, og har detaljerede polyurethanhåndtag.

Dette Stronghold -blad er fremstillet ved hjælp af et unikt Epic Foam, der vejer det samme som latex uden at kræve konstant vedligeholdelse.

Derudover er knivspidsen stiksikker takket være den nye innovative konstruktion. Let og formet med en realistisk og polstret kant, er dette våben designet til at være sikkert - efterlader dine venner uskadt.

 

- Vægt 229 g

- Totallængde: 75 cm

- Bladlængde: 55 cm

- Bladbredde: 5 cm

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev