Alexander den Store sværd

Populær
1.599,00 DKK

Dette sværd er dedikeret til antikkens vigtigste general, Alexander den Store. Det spejlpolerede blad er lavet af 420 rustfrit stål og har en hulkile.

Dette sværd er dedikeret til antikkens vigtigste general, Alexander den Store. Det spejlpolerede blad er lavet af 420 rustfrit stål og har en hulkile. Løvehovederne for enderne af krydsgarden symboliserer den kraft og styrke, som Alexander den Store legemliggjorde. Pommelen er overdådigt dekoreret med en krigerscene og en gudemaske. Udsmykket i flotte guld detaljer. 

Bladlængde 72 cm
Samlet længde 92 cm
Vægt: ca. 2,7 kg

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev