Black Prince

2.069,00 DKK

Black Prince sværd - Han var en berømt og succesrig militærleder i begyndelsen af ​​100-års krigen

Black Prince sværd
På grund af hans engang angiveligt sorte rustning, som stadig kan ses i Canterbury Cathedral i dag, fik Edward tilnavnet "The Black Prince" af Woodstock.
Han var en berømt og succesrig militærleder i begyndelsen af ​​100-års krigen. Han opnåede sin første succes i en alder af seksten.
Han døde i en alder af 46, mens hans far kong Edward II stadig var i live.

Blad 420 rustfrit med dekorativ ætsning.

Bladlængde 93 cm
Samlet længde 118 cm
Vægt: ca. 2100 g.

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev
spacer