Conan the Barbarian

Populær
2.889,00 DKK

Sværdet fra filmen "Conan the Barbarian" med Arnold Schwarzenegger. Sværdets klinge er håndsmedet af højlegeret og hærdet kulstofstål.

Genoplev en tidsalder med eventyr! Conan the Barbarian: den episke fortælling om et barn, der er solgt til slaveri, og som vokser til en mand, der søger hævn mod krigsherren, der massakrerede hans stamme.
Denne film med Arnold Schwarzenegger i hovedrollen udløste en bølge af fantasyfilm, inklusive efterfølgeren, Conan the Destroyer, i begyndelsen af 80'erne.

Conan Atlantean
Sværdet fra filmen "Conan the Barbarian" med Arnold Schwarzenegger
Windlass Steelcrafts er den eneste licenserede producent af Conan-sværd-reproduktioner på verdensplan. Disse højkvalitets og detaljerede stykker sælges under mærket "Museum Replicas", et certifikat og plejevejledning til bladet er inkluderet.

Sværdets klinge er håndsmedet af højlegeret og hærdet kulstofstål.

Bladlængde 72 cm
Samlet længde 102 cm
Vægt ca. 3600gram

 

Kræver blankvåben tilladelse

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev